Shihan Luboš Pokorný, 13.-15.5.2011

Jälleen yksi mahtava viikonloppu vietetty Bujinkanin parissa.
Tšekin pääopettaja Shihan Luboš Pokornýn opetus hiveli vuoden teemaa Kihon Happou 季 翻 初 萌

"Kihon Happo, it's not about the techniques, it's about the movement" Kiteyttää hyvin viikonlopun sisällön.

Kiitos kaikille osallistujille, nähdään jälleen Shihan Laurin Japanin palaute seminaarilla 2.6.

"Lubos Pokorny (Shihan 15th Dan Happo Biken) is a student of Dr. Masaaki Hatsumi, the 34th Grandmaster of Togakure Ryu Ninjutsu. As such, he has traveled around the world to take part in Hatsumi Sensei's training events. During these travels Lubos represents the Czech Republic, beginning his training in 1991, he is the first Czech student of the Bujinkan as well as the founder of the Bujinkan Czech Dojo. In 1994 Hatsumi Sensei asked Lubos to distribute the Sanmyaku (Hatsumi Sensei's Densho). Since then Lubos has been organizing and publishing materials and information about Ninjutsu as part of his work."