Japanin-palautetta ja pipareita

Shindenin perinteinen pikkujoululeiri järjestettiin jälleen itsenäisyyspäivän jälkeisenä viikonloppuna Tuusulassa. Osallistujia oli yli 40.

Leiri oli samalla Japanin-palauteleiri, sillä Shihan Lauri Jokinen oli juuri palannut omalta treenimatkaltaan ja toi mukanaan oppeja suoraan Honbu-dojolta ja Hatsumi-senseiltä.

Treenien lomassa oli mukava astella suoraan ruokapöytään ja kuten aina, ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Lauantai-illaksi catering oli valmistellut mahtavan juhladinnerin, joka nautittiin kynttilänvalossa.

Iltaisin rentouduttiin yhdessä, sillä treenaamisen ja syömisen jäljiltä aivotoiminta tuntui pysähtyneen. Onneksi Tuusulan Metsäpirtti tarjosi mukavat puitteet leppoisaan löhöilyyn, jutteluun ja pelailuun.

Sunnuntain graduoinneissa nähtiin muutama vauhdikas randori ja peruskurssilaisten vyökoe. Shihan Jokisen mielestä Mikkelin pojat olivat “vähän liiankin hyviä”. Onnittelut kaikille uusille vyöarvoille!

Palaamme Tuusulaan ja Metsäpirttiin pikkujoulutunnelmissa jälleen 5.-8.12.2013.

Pikkujoululeiri2012_yleiskuva.jpg