Kesäleiri 3.-8.7.2017

Bujinkan Shinden Dojon vuosittainen kesäleiri järjestetään 3.-8.7.2017 Tuusulan Metsäpirtissä. 

Tänä vuonna leirin pääopettaja on Yushuu Shihan Lauri Jokinen.

Leiri on avoin kaikille Bujinkanin jäsenille. Ilmoittautuminen 28.6.2017 mennessä SEKÄ osoitteeseen leena.catering@luukku.com ETTÄ shindendojohelsinki@gmail.com. Ilmoita samassa viestissä mahdolliset erikoisruokatoiveesi (hintatiedot ja maksuohjeet facebookissa tai sähköpostin välityksellä). Koska sisämajoitustilaa on rajoitetusti, voit halutessasi tuoda mukanasi teltan tms. majoituslaitoksen; ilmoitatko myös tästä mikäli aiot näin tehdä sekä halusi/kykysi majoittaa majassasi muita henkilöitä. Ilmoittautuminen on sitova.

Tervetuloa!

 

The annual Bujinkan Shinden Dojo Summercamp is here again!

This is your chance to get 6 straight days of intensive training with one of the top Bujinkan teachers in the world, Yushuu Shihan Lauri Jokinen.

This year, the camp is held at Metsäpirtti Lodge and Campsite in Tuusula, a cozy 20 kilometers from the Helsinki-Vantaa International Airport. The camp and training begins in the afternoon of Monday, July 3rd, and ends in the late evening on Saturday, July 8th. That´s six solid days of training and fun folks!

PLEASE NOTE: due to large catering operation needs, the deadline for signing in for the camp is June 28th, 2017; please send your information to the e-mail addresses below:

leena.catering@luukku.com

AND

shindendojohelsinki@gmail.com (also prices and additional information from here)

When signing in, please let us know of any food allergies or other special needs you wish us to take into consideration while securing your space at the camp. Any requests after the deadline might prove difficult to fulfill.

Welcome!